Novacolor specialist

Stijlvolle & exclusieve wandafwerking

Over ons

Het stijlvol en exclusief afwerken van wanden is onze passie. Wij werken met een team van vakspecialisten, die kundig zijn in verschillende technieken en kunnen werken met verschillende materialen. Onze werknemers werken altijd met uiterste precieze en oog voor detail aan uw wand. Mede daardoor staan wij altijd garant voor echt vakmanschap.

Onze producten en materialen komen rechtstreeks uit de Novacolor fabriek in Italië. Novacolor staat al sinds 1982 garant voor luxueuze wandafwerking van hoge kwaliteit en is heden ten dage internationaal de standaard voor luxueuze wandafwerking.

Kwaliteit spreekt voor zich, bekijk daarom onze producten en laat de kwaliteit u overtuigen. U bent altijd van harte welkom in de showroom van Novacolor specialist. Maak een afspraak en neem alle tijd om de verschillende producten en technieken van Novacolor te bekijken. Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Gratis Novacolor sample ontvangen?

Wilt u graag weten hoe een van onze producten eruit ziet in uw interieur? Vraag een gratis sample aan t.w.v. €150,-

  Na ontvangst van u sample aanvraag nemen wij contact met u op. Dit om specifieke wensen te bespreken en de sample te leveren. *Het sample blijft ten alle tijden eigendom van Novacolor specialist.

  Wilt u meer informatie, de showroom bezoeken of advies?

  Adres & showroom

  Kuiperij 20
  1185 XS Amstelveen
  (geopend op afspraak)